VIN DE FRANCE – Masterclass – Grand Hôtel – 26 april 2017

vdf_nl-logo

Inbjudan

Branschorganisationen ANIVIN DE FRANCE har det stora nöjet att bjuda in dig till en informativ Master Class om kategorin Vin de France. Vid detta tillfälle kommer du att kunna prova ett urval av de viner som tilldelades medalj i Best Value Vin de France 2017. Tävlingen ägde rum i februari i Paris och juryn bestod av internationella inköpare varav några från Sverige. Håller i denna master class gör Laurent Delaunay som både är ordförande för vinhuset Badet Clement & Cie och ordförande för ANIVIN DE FRANCE.

Datum: 26 april 2017

Master Class nr 1: 11:00 till 12:30 (endast för vinimportörer, sommelierer och butikschefer på Systembolag). Efter föreläsningen bjuds deltagarna på en buffé och möjlighet att prova andra viner i kategorin VIN DE FRANCE.
Master Class nr 2: 14:30 till 16:00 (endast för vinjournalister och bloggare)

Plats: Grand Hôtel i Stockholm (konferensrummet Uppsala)

Registrera er genom att mejla Patrick Leysen på patrick.leysen@sopexa.com
De vinnande vinerna i tävlingen Best Value 2017 hittar du på följande hemsida: www.vindefrancewines.com
VIN DE FRANCE är den rikstäckande franska benämningen för druvsortsbetecknade viner. Vin de France är en snabbt växande vinkategori som ger franska producenter möjlighet att fritt kombinera modern teknik för vinframställning och marknadsföring med fransk erfarenhet och kompetens. Franskt vin har aldrig varit enklare att sälja än med VIN DE FRANCE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *